Η MGPACK ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1988, με έδρα έναν ενοικιαζόμενο χώρο 30 τ.μ. στον Άγιο Νικόλαο Αττικής, με σκοπό την κατασκευή ειδικών πωμάτων. Οι δυνατότητες στο ξεκίνημα ήταν περιορισμένες αφού δεν διέθετε επαρκή μηχανολογικό εξοπλισμό και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής γινόταν χειροκίνητα. Το 1990 μεταφέρθηκε στο Ίλιον σε χώρο 200 τ.μ. όπου και δημιουργήθηκαν οι βάσεις έτσι ώστε το 2000 να μεταφερθεί σε ένα χώρο 1500 τ.μ. στην Μεταμόρφωση, όπου δραστηριοποιήθηκε επίσης στον τομέα των πλαστικών και της λευκοσιδηρουργίας. Το 2008 η MGPACK μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 2500 τ.μ. στο ΒΙΟΠΑ Άνω Λιοσίων. Το 2018 είσελθε δυναμικά στον χώρο των εκτυπώσεων, με την δημιουργία σύγχρονής νέας καθετοποιημένης μονάδας στο Βιομηχανικό Πάρκο Μεγάρων.   

  Το πάθος, το μεράκι και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας είχαν ως αποτέλεσμα την παραγωγή καινοτόμων ειδών συσκευασίας και τη δημιουργία μιας άρτιας αυτοματοποιημένης μονάδας παραγωγής πλαστικών ειδών συσκευασίας, μεταλλικών και πλαστικών πωμάτων με πινέλο καθώς επίσης και λευκοσιδηρών δοχείων.

   Η MGPACK διακρίνεται για την ταχύτητα της, την αξιοπιστία, την ευελιξία και την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της. Είναι βασικός προμηθευτής των μεγαλύτερων Ελληνικών εταιρειών τροφίμων καθώς και χημικών βιομηχανιών. Από το 2001 εξάγει τα προϊόντα της στην Ευρώπη και την Ασία και από το 2010 στην Κεντρική και Νότια Αμερική.